Škubačky drůbeže

Před zabíjačkou je ideální nechat vybranou drůbež bez krmiva. Tím se dobře pročistí střeva od natrávenin. Po zabití je nutné drůbež co nejdříve oškubat. Škubání drůbeže lze provést ručně, nebo pomocí elektrické škubačky drůbeže. Ruční práce se provádí na sucho okamžitě po usmrcení, nebo po spaření vodou o teplotě 70 °C.

Praktickým pomocníkem je elektrická škubačka drůbeže, která udělá práci za vás.

Nerezová škubačka drůbeže je vhodná pro menší provozy a farmy. Škubačka peří je ideální pro všechny druhy hrabavé i vodní drůbeže - slepice kachny husy krůty a další.

Vybrat si můžete elektrickou škubačku drůbeže Piumina z nerezu s 30 prsty nebo elektrickou škubačku drůbeže z nerezu s 54 prsty.

Před škubáním ve škubačce je nutné drůbež spařit ve vodě s 50 až 60°C. Během škubání můžete drůbež oplachovat vodou z hadice. Menší drůbež se drží za nohy a spouští podél rotujícího válce, větší drůbež jako jsou krůty, husy se položí na škubačku a nad válec převalujeme postupně po menších plochách, které je třeba zbavit peří. K tomu se hodí smůla na spařování štětin a peří. Objednat si u nás můžete i náhradní gumový prst pro škubačku drůbeže.

Před zabíjačkou je ideální nechat vybranou drůbež bez krmiva. Tím se dobře pročistí střeva od natrávenin. Po zabití je nutné drůbež co nejdříve oškubat. Škubání drůbeže lze provést ručně, nebo pomocí elektrické škubačky drůbeže. Ruční práce se provádí na sucho okamžitě po usmrcení, nebo po spaření vodou o teplotě 70 °C.

Praktickým pomocníkem je elektrická škubačka drůbeže, která udělá práci za vás.

Nerezová škubačka drůbeže je vhodná pro menší provozy a farmy. Škubačka peří je ideální pro všechny druhy hrabavé i vodní drůbeže - slepice kachny husy krůty a další.

Vybrat si můžete elektrickou škubačku drůbeže Piumina z nerezu s 30 prsty nebo elektrickou škubačku drůbeže z nerezu s 54 prsty.

Před škubáním ve škubačce je nutné drůbež spařit ve vodě s 50 až 60°C. Během škubání můžete drůbež oplachovat vodou z hadice. Menší drůbež se drží za nohy a spouští podél rotujícího válce, větší drůbež jako jsou krůty, husy se položí na škubačku a nad válec převalujeme postupně po menších plochách, které je třeba zbavit peří. K tomu se hodí smůla na spařování štětin a peří. Objednat si u nás můžete i náhradní gumový prst pro škubačku drůbeže.

 
  • Řadit dle:
  • 4 položek celkem

Stránka 1/1