Na co se zaměřit při výběru stříhacího strojku na psa či kočku

Na co se zaměřit při výběru strojku na psa či kočku ?

  • Stříhací strojky pro vaše mazlíčky u nás naleznete u nás pod kategorií Péče o psy a hygiena 
  • Máte možnost volby modelu strojku se síťovým kabelem, nebo nyní stále oblíbenější verzi akumulátorového ( bezkabelového ) provedení. Pro naprosto svobodný pohyb a stříhání i na místech bez elektrické zásuvky. U akumulátorových strojků pak sledujte především možnou délku provozu, tak aby vám nevybil během práce.  Profesionálům pak doporučujeme zvolit model se dvěma akumulátory, či dokoupit druhý záložní akumulátor
  • Důležitý parametr - výkon motoru – kolik kmitů za minutu strojek zvládne. Jiné nároky má uživatel na občasné drobné zastřihování, a jiný výkon je potřeba například na stříhání pudlů v salonech
  • Materiál použitý na stříhací hlavice a nože. Zvolený materiál má vliv na životnost ostří a zároveň možnost přebrušování. Hlavy stříhacích strojků Aesculap ja Oster jsou z vysoce kvalitní oceli a lze opakovaně přebrušovat. Keramické hlavy vynikají dlouhou ostrostí a nízkou cenou, po ztupení je ale nutno zakoupit hlavu novou.
  • Na možnost nastavení výšky střihu, nebo zakoupení tzv. hřebenových nástavců pro větší výšku střihu.
  • Využijte možnost volby dokoupení náhradních hlavic a dalšího přípravků k  péči o strojek ( čistící a chladící spreje, originální mazací oleje ..)

Nejen tyto parametry a informace včetně možností dokoupení adekvátního  příslušenství jsme se snažili u každého produktu zpracovat tak, aby byl pro vás nákup co nejpohodlnější. V případě potřeby se však neváhejte na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem.